Belangrijke mededelingen

Zoek uw apotheek van wacht

 • Voor wachtdienst tijdens zon-, feestdagen en buiten de sluitingsuren: ga naar www.apotheek.be, download de app of bekijk de wachtkaart die uithangt bij uw dichtsbijzijnde apotheker.
 • Voor wachtdienst tussen 22u 's avonds en 9u 's morgens: bel: 0903/92248, een operator geeft u de dichtsbijzijnde apotheker van wacht door.

Ga enkel voor dringende gevallen naar uw apotheker van wacht.

Abonneer u op onze adviesmails

Interesse in onze adviesmails? Schrijf u in door onder de rubriek 'Blijf op de hoogte' uw gegevens in te vullen en te klikken op 'Ik wil de nieuwsbrief ontvangen'.

Bestel uw producten via onze site

Indien u wenst dat wij uw producten op voorhand klaar leggen, vul dan het bestelformulier in nadat u hierboven op de knop Reserveren hebt geklikt. Zo bent u er zeker van dat u geen overbodige verplaatsing moet doen.

U kan ook uw bestelling plaatsen via onze webwinkel :

Wist je dat?

 

01/01/2012 Onze apotheek voortaan elke werkdag open is van 9-12u15 en van 14-18u30 en op zaterdag van 9-12

 

18/10/2010 sommige mutualiteiten een tussenkomst voorzien bij de aankoop van nicobloc. Nicobloc vermindert de opname van teer en nicotine tot 99%. Wij geven U graag meer advies en of DVD over dit artikel.

16/09/2010 sommige mutualiteiten een extra tussenkomst voorzien in de kostprijs van een griepvaccin. Wij geven U hiervoor een extra formulier ter terugbetaling.

06/09/2010 wij meerdere malen per jaar, van verchillende gamma's, adviesdagen organiseren. Op deze adviesdagen krijgt u gedurende +- 30 minuten gratis een persoonlijk advies door een productspecialist(e) en/of visagist(e) in combinatie met een gelaatsverzorging of make up sessie. Wij geven U graag meer uitleg in de apotheek.

06/09/2010 we ook allerlei medisch materialen ter beschikking stellen aan onze klanten(ziekenhuisbedden, looprekken, rolstoelen, krukken, oerosoltoestellen, afkolfapparatuur, serumstaanders tot zelfs hometrainers) en dat we deze zelfs, indien nodig, gratis thuis leveren en ophalen. Wij geven U graag meer uitleg in de apotheek.

06/09/2010 we met ons team 52 weken per jaar voor U ter beschikking staan en dit van maandagmorgen tot zaterdagmiddag (met uitzondering van feestdagen).

04/09/2010 wanneer een huisarts een diabetes type 2 patiënt kan inschrijven in een zorgtraject. Bekomt de patiënt gratis in de apotheek: 1 bloedglucosemeter hernieuwbaar na 3 jaar, 3x 50 strips en 100 lancetten per 6 maanden. Wij geven U graag meer uitleg hierover in de apotheek.

04/09/2010 veel mutualiteiten tussen komen in de aankoop van zonnecreme in de apotheek!

03/09/2010  sommige mutualiteiten tussenkomen bij de aankoop van lenzen in de apotheek?

Vraag het aan je apotheker, dan weet je het zeker !

otc_banner

otc_poster_hoest

 

 

De apotheek is hét informatie-punt bij uitstek om correct advies en betrouwbare info te bekomen. En dit volledig vrijblijvend! Wij proberen onze adviesrol waar te maken door aan de balie, via folders, publicaties, nieuwsbrief en website, de info die u zoekt, ter beschikking te stellen!

farmaceutisch-dossier-toestemming

Klik op bovenstaande figuur. Lees uw e-id kaart in met een daartoe bestemde e-id lezer en klik Ga verder met elektronische identiteitskaart. Nadat u bent aangemeld, kan u in het tabblad Toestemming uw farmaceutisch dossier activeren.

Blijf op de hoogte...

Momenteel in de kijker op onze website...

 • Vaccinatie: de enige manier om u tegen griep te beschermen
 • Pneumo wat...?
 • Wanneer het delen van gegevens synoniem is voor (meer) veiligheid
 • Blijf in beweging, doe het veilig!
 • Uw apotheker wil de therapietrouw verbeteren

GriepGriep is een zeer besmettelijke ziekte die elk jaar in de winterperiode opnieuw opduikt. Elke winter krijgen gemiddeld 1 op de 10 mensen de griep. Meestal genezen ze vanzelf na enkele dagen, maar bij sommige mensen kan de griep ernstige gevolgen hebben. Elk jaar sterven er ook honderden mensen aan de gevolgen van de griep.

Als u gevaccineerd bent, dan is de kans dat u griep krijgt veel kleiner. Als u toch griep krijgt, dan wordt u minder ziek en is de kans op complicaties zoals longontsteking ook veel kleiner. Bovendien vermindert de kans dat een al aanwezige ziekte verergert (bijvoorbeeld ontregeling van uw diabetes).

Lees het volledige artikel...

PneumokokkenAnders dan vorig jaar, zal uw apotheker dit seizoen niet alleen de aandacht vestigen op griepvaccinatie, maar zal hij eveneens het belang van pneumokokkenvaccinatie aanhalen. Oudere personen worden consequent aangesproken om hun arts te vragen of een pneumokokkenvaccin zinvol is voor hen. Maar wat zijn pneumokokken precies? En voor wie is een pneumokokkenvaccin zinvol?

Lees het volledige artikel...

GFDWist je dat wanneer je online de toestemming geeft om jouw gegevens te delen, dit jouw apotheker toelaat om het Gedeeld Farmaceutisch Dossier (GFD) te openen en je zo een optimale begeleiding en aangepast advies te waarborgen? Jouw GFD kan niet alleen in je vertrouwde apotheek geopend worden, maar kan eveneens geraadpleegd worden in alle andere apotheken van het land, vb. als je op vakantie bent aan de kust of tijdens de wachtdienst. Dit betekent een extra veiligheid en toezicht op uw gezondheid.

 

Lees het volledige artikel...

valpreventie17Mariette, 76 jaar, heeft haar arm in het gips. Toen ze verleden week op haar kousen de trap afkwam, is ze uitgegleden. Resultaat: veel blauwe plekken, stram én een gebroken pols. 

Eén op de drie 65-plussers valt minstens één keer per jaar. Zo'n valpartij heeft vaak nare gevolgen. Tijdens de zesde Week van de Valpreventie, van 24 tem 30 april 2017, roepen we iedereen op om valincidenten te vermijden: volg deze tips, wees actief maar doe het op een veilige manier.

Lees het volledige artikel...

Campagne therapietrouw 2016Vergeet u uw busabonnement, dan moet u het hele eind naar huis te voet. Vergeet u uw leesbril, dan kan u niet meteen uw favoriete krant of magazine van begin tot eind verslinden. Vergeet u 's morgens uw hond uit te laten, dan riskeert u bij thuiskomst de hele mat te moeten schoonschrobben. Kortom: iets vergeten kan knap vervelend zijn! Maar geneesmiddelen vergeten: dat kan pas echt schadelijke gevolgen hebben... 

Lees het volledige artikel...

 • Apotheek Desrumaux-Debruyne (Heist aan Zee)
  Stadhuisstraat 16, 8301 Heist aan Zee
  T +32 50 51 22 51
  F +32 50 51 75 25
  BTW BE 0480 099 520
   
  Vergunningshouder
  Apr Yves Desrumaux | APB 310 907
  www.apotheekdesrumauxheist.be
 • Maandag 9u00 -12u15 14u00 - 18u30
  Dinsdag 9u00 -12u15 14u00 - 18u30
  Woensdag 9u00 -12u15 14u00 - 18u30 
  Donderdag 9u00 -12u15 14u00 - 18u30
  Vrijdag 9u00 -12u15 14u00 - 18u30
  Zaterdag 9u00 -12u00  
  Zondag    

 • Apotheek van wacht  De apotheek van wacht kan telefonisch opgevraagd worden via het centraal nummer 0900 10 500. U kan dit ook hier online bekijken. Voor de huisarts van wacht kan u terecht op deze pagina.

 • bancontact-mistercashprotonvisamaestromastercard

Onze apotheek vinden?